Ord om Piratsessans barndans

Dansar du med Piratsessans barndanser? Skriv gärna några ord om vad du eller ditt barn tycker om rörelserna och musiken. Dela gärna med dig av tips och roliga stunder. Tack i förväg! /Piratsessan

 1. Mamanéa

  Så kul initiativ! Min dotter är för liten än, men om ett halvår-år eller så ska jag leta upp Piratsessan igen! :D

 2. Charlotte Hjelm

  En sådan underbar idé med appen! Min son har precis lärt sig gå, så snart ska vi börja dansa också! :)

 3. Mamma Sofia

  Fantastiska filmer! Hyrde på vimeo för en månad sedan och 2,5-åringen blev stormförtjust direkt. Han dansar minst en timme om dagen, så fort han kommer hem från förskolan vill han dansa, då ställer vi upp iPaden på soffbordet och så väljer han filmerna själv i Vimeo-appen och dansar och dansar. Han dansar hela dagarna även när han inte ser på filmerna och har förbättrat sin koordination betydligt redan. Han fick en rosa tyllkjol och den har han haft på sig varje dag nu i två veckor, ”som piratsessan”. Vi har precis hyrt en månad till och kommer definitivt fortsätta med det! Hoppas att det kommer fler så småningom!

 4. Mamma Helena

  Mina barn 1 och 3 år har superskoj med piratsessan. Ettåringen gör på sitt vis, härmar ljuden, flaxar med armarna och springer iväg när bilen och flygplanet kör. Treåringen kan det mesta utantill och hittar också på eget. Springa har de själva lagt till, så det är full fart. Själv har jag minst lika roligt och det blir mycket skratt, särskilt när man ser hur glada barnen är. Piratsessan passar flera åldrar och passen är lagom långa för barn. Tack piratsessan för en påhittig dansgympa!

 5. Mamma Johanna

  Åh, vi har haft SÅ roligt med den här DVDn!! Pangsuccé, tusen tack! :)
  Jag skrev ett kort blogginlägg om det: http://snartvuxen.blogspot.se/2013/12/piratsessan.html

  En fråga: hur krångligt skulle det vara att fixa så att filmen gick att köpa som onlinestreaming/app/ladda ner? På våra barns förskola har de ingen TV men ett par iPader – jag skulle SÅ gärna vilja låta barnen där dansa och skutta med Piratsessan.

 6. Mamma Linda

  Vilken härlig dvd! Vanessa beundrar piratsessan och vill spela dansfilmerna om och om igen. Hon dansar och hoppar så hela huset skakar :)

 7. Madeleine

  Ida fyra år hoppar i sin prinsessklänning efter dagis och sen ska hon dansa med piratsessan, lillasyster snart två gungar med hon också med stor beundran för sin storasyster.
  Ida beundrar även piratsessans fina ballerinakjol, kommenterar att den är fin varje gång!
  Grymt att ha som aktivitet när man själv ska fixa maten på em men ändå vill hålla barnen aktiva och nöjda.

  Tack piratsessan! Vi ser framemot nästa dvd.

 8. Annika

  Min tjej på 3 år studerade noggrant innan hon vågade göra en enda rörelse. Då var det väldigt noga med att mamma också skulle dansa. Nu kan hon ordningen utantill ”nu kommer grodan”. Mycket bra inomhusaktivitet!

 9. Johanna

  Hej!
  Ville bara skriva en liten rad och tacka så mycket för Piratsessans dvd :-)
  Här finns 2 killar, 5 år och 2 år, och båda dansar gladeligen till dvd:n och dom har SÅ roligt. Här är polisbilen,hästen och dansstopp favoriterna.
  Roligt med alternativ när vädret är så där
  Hoppas att det kommer fler dvd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *