Jag har fått flaskpost minsann!

Vi har fortfarande inte hittat Skatten från Lima här på ön Isla del Coco i Costa Rica, och nu har vi bestämt oss för att inte leta mer för den här gången. Vi åker nog hit igen en annan gång och letar vidare.

Jag fick flaskpost idag, från en en fågelskådare i Sverige. Jag är faktiskt född i Sverige och är ofta där, men nu har vi varit ute med piratbåten i ett helt år.

Fågelskådaren vill ha hjälp med att lista ut vilka fågelsorter som finns på bilderna, och skickade iväg en flaskpost med en efterlysning för att hitta någon som kan hjälpa till.

Jag fick en fågelbok av min mormor när jag var liten och därför kan jag många fågelarters namn.

Så, nu ska vi sätta igång och packa båten. Det är mycket att packa i ordning innan vi kan kasta loss, lossa tamparna alltså, de där repen som vi knutit fast piratbåten med så att den ligger stilla nu medan vi letar skatter.

Kramar från Piratsessanflaskpost yippiflaskpost minsann