Piratsessan på DVD mot faktura

Barndans med Piratsessan på Slottet finns som DVD

Du kan beställa Barndans med Piratsessan på Slottet finns som DVD mot faktura. Mejla din beställning till skrivtill@piratsessan.se.

Betalningen sker i förskott och din dvd skickas till dig fraktfritt när betalningen mottagits. Ingen fakturaavgift.

DVD:n kostar 179 kr och skickas till dig inom 1-3 vardagar.

DVD:n Barndans med Piratsessan på Slottet innehåller 10 olika videos med rörelser och tillhörande låtar.

Köp- och betalningsvillkor
AB GymGlam, organistationsnummer 556860-0943 är ansvarig säljare för Piratsessans utbud av varor och tjänster. Alla priser är inklusive frakt och moms.

Betalning sker med förskottsbetalning via faktura, ingen extra avgift utgår.

Du måste fyllt 18 år för att göra beställning från Piratsessan.se.

Personuppgifter behandlas i enlighet med personuppgiftslagen (PUL).

Leverans
Din beställning levereras till dig via Posten och levereras normalt inom 1-3 vardagar. Piratsessans ambition är att skicka din beställning samma dag som den inkommer.

Ångerrätt och byte
Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar från den dagen varan levererades. Ångerrätten gäller ej datorprogram, ljud- och bildupptagningar (alltså DVD:er) om förseglingen brutits. Om du vill returnera ett köp ska du skicka tillbaka kuvertet oöppnat och på egen bekostnad, hör först av dig till Piratsessans kundservice för adressuppgifter. Lägg originalförpackningen i ett större kuvert så att originalförpackningen kan återanvändas. Skicka via Posten, spara ditt inlämningskvitto då det är du som ansvarar för returen ända tills vi mottagit den.

Fel i vara
Om du skulle få en defekt vara så ska du kontakta Piratsessans kundservice så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar. Observera att om du upptäcker ett fel i varan måste du meddela kundservice inom skälig tid från det att du upptäckte eller borde ha upptäckt felet.

Piratsessans kundservice
Kontakta kundservice via mejl skrivtill@piratsessan.se